Acest document stabileste Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.matasearomana.ro. Utilizarea site-ului www.matasearomana.ro implica acceptarea în totalitate a acestor termeni si conditii. În cazul în care nu sunteti de acord cu conditiile impuse, va rugam sa nu folositi serviciile noastre. 

Copyright Acesta este site-ul oficial S.C. Matasea Romana S.A. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea S.C. Matasea Romana S.A. 
Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al S.C. Matasea Romana S.A.
Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor României si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu în legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din România. 

Drepturi de utilizare Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi: 
explorarea continutului;
reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei; 
copierea sau tiparirea unor materiale doar în scopuri personale si necomerciale inserarea în paginile proprii a unor legaturi catre site-ul www.matasearomana.ro 

Atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.matasearomana.ro. Utilizarea datelor personale S.C. Matasea Romana S.A., în calitate de proprietar al website-ului www.matasearomana.ro, se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiei furnizate de catre dumneavoastra la accesarea si completarea formularelor electronice de pe site. S.C. Matasea Romana S.A. protejeaza datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decât în conditiile legii. 

Informatiile cu caracter personal pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor S.C. Matasea Romana S.A. cum ar fi: 
procesarea cererilor
solutionarea cererilor, întrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra
realizarea studiilor de piata, marketingul produselor si al serviciilor S.C. Matasea Romana S.A. contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email sau telefon) în legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. Matasea  Romana S.A.

Administrarea parolelor si codurilor de acces În cursul procedurii de înregistrare pe magazinul online, va alegeti un nume de cont si o parola. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate în contul si/sau cu parola dumneavoastra. S.C. Matasea Romana S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila de daunele ce rezulta din neîndeplinirea acestor obligatii. Dispute si Conflicte Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. 

Orice conflict aparut între companie si clienti se încearca a fi rezolvata pe cale amiabila, prin întelegere între cele doua parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor românesti. S.C. Matasea Romana S.A. poate schimba în orice moment Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.matasearomana.ro, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. 

Va multumim.

Contact

Str. Cetatii, nr.20
Cisnădie, Jud. Sibiu 555300

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
+40-269-562321

Newsletter