Prezentare

Matasea Romana S.A. a fost infiintata in anul 1926 de catre Groman & Co., iar pe parcursul timpului ne-am pozitionat ca un furnizor de produse si servicii de calitate, anticipand in permanenta cerintele pietei. 

Capitalul societatii este privat (roman si german).

Obiectul de activitate este reprezentat de producerea si comercializarea tesaturilor tip matase, fiind cunoscuta in sectorul textil romanesc ca principala producatoare de captuseli simple si matlasate pentru confectii.

De-a lungul timpului ne-am specializat in producerea de captuseli din acetat, viscoza, viscoza + acetat, relon (PA) si poliester, cu greutati de la 60 gr-130 gr/mp in legaturi panza, diagonal, fantezie; tesaturi peliculizate si hidrofobizate (impermeabile) pentru umbrele promotionale, mantale de ploaie, saci de dormit cu greutati de la 72 gr/mp – 255 gr/mp.

Producem tesaturi matlasate intr-o gama variata de modele de coasere si grosimi de vata de la 50 gr/mp pana la 300 gr/mp. 
In atelierul de confectii producem in pondere lenjerii de inmormantare pentru piata germana, dar si echipamente de protectie, decoratiuni nunti, lenjerii pentru pat.

De asemenea, oferim servicii de matlasare, vopsire si finisare tesaturi: captuseli, tesaturi din PES, PA, tercot (PES + bumbac), bumbac, celofibra.

Capacitatea noastra de productie la tesaturi simple si matlasate pentru confectii este de 4,5 milioane mp/an. 

Societatea este administrata de un consiliu de administratie compus din 5 persoane. Conducerea executiva este asigurata de director general, director adjunct, comercial si economic.
Cultura, influenta germana si traditia textila existente in oras si-au pus amprenta asupra gandirii si evolutiei locuitorilor oferind societatii un personal competent, specializat si dornic de a se dezvolta in domeniul textil. Numarul de persoane care contribuie la desfasurarea activitatii si dezvoltarea intreprinderii este de aproximativ 100 de persoane.
Structura personalului:  - 12 persoane cu studii superioare tehnice si economice
-  30 persoane cu studii medii tehnice
-  restul personalului este calificat pe meserii specifice. 

 

Contact

Str. Cetatii, nr.20
Cisnădie, Jud. Sibiu 555300

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
+40-269-562321

Newsletter