Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. 

Plata transportului se va face la destinatie, indiferent de modul de plata ales (exceptand situatiile in care transportul este asigurat de noi).
Costul transportului nu va fi trecut pe factura dvs. 

Expedierea comenzilor se realizeaza in ziua urmatoare plasarii lor pe site (exceptie facand ziua de vineri - comenzile plasate in acea zi vor fi expediate luni). Vor exista unele exceptii, in functie de timpul nostru si de numarul comenzilor plasate.. 

Livrarea se va face astfel: 

  • pentru livrarea produselor comandate, se va opta pentru sistemul de curierat FanCurier, iar taxele de expediere vor fi suportate de catre dvs.
  • Costul livrarii este de 27 lei.
  • Durata livrarii: 2 zile si 6 saptamani lucratoare din momentul inregistrarii. In functie de tipul produsului si/sau distanta la care se afla adresa de livrare fata de orasul resedinta al judetului corespunzator si de rutele firmei de curierat rapid, este posibil sa intervina o intarziere de 1 zi fata de termenul de mai sus.

Preturile sunt exprimate in Euro dar vor fi facturate in Ron la cursul BNR. Tarifele pot fi modificate in functie de coeficientul de inflatie si de crestere a costurilor. 

Ne straduim ca informatia pe acest site sa ramana actualizata si corecta, insa in cazul unor erori nu ne asumam nici o raspundere. 

Ne rezervam dreptul de a schimba aceste informatii fara o instiintare prealabila.

Contact

Str. Cetatii, nr.20
Cisnădie, Jud. Sibiu 555300

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
+40-269-562321

Newsletter